More

  Bătrân păcălit de 15 mii lei, prin telefon

  Array

  Bătrân păcălit de 15 mii lei, prin telefon

  Un bătrân a fost păcălit de 150 milioane de lei vechi. Acesta a crezut tot ce i-a spus prin telefon un necunoscut și când și-a dat seama că a pierdut economiile și-a pus mâinile în cap și a lăsat totul pe mâna poliției. Oamenii legii au un cerc de suspecți, însă cercetările continuă.

  A fost apelat pe telefonul fix, iar cu o voce precipitată i s-a spus că fiul său a provocat un accident rutier iar pentru a nu intra la pușcărie trebuie să plătească sute de milioane de lei. Bătrânul, din comuna Miroslovești a ascultat întocmai indicațiile făcute prin telefon și a rămas fără economiile din ultimii ani. Este vorba despre suma de 150 milioane de lei vechi.

  Bărbatul în vârstă de 70 de ani când și-a dat seama ce a făcut a alertat oamenii legii. Aceștia au pornit o anchetă pentru a depista pe cei în cauză. Există și un cer de suspecți, mai ales că un bărbat a venit la poarta păgubitului pentru a ridica banii.

  Cercetările continuă, iar oamenii legii atrag atenția încă o dată asupra acestor metode folosite de indivizi pentru a păcăli, mai ales bătrânii. Unul dintre cele mai importante caracteristici, este aceea de a vă păstra calmul, apoi, sunați rudele apropiate și mai ales anunțați Poliția, pentru a nu cădea în capcana infractorilor.

  Menționăm că în urmă cu câteva zile, două bătrâne au fost sunate pe telefonul fix pentru a le spune că copiii lor au provocat accidente rutiere. Femeile au conştientizat că este vorba de înşelăciune, astfel că au închis telefonul şi au sunat la poliţie. În cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune. Cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI