Array

Bătrân accidentat de o şoferiţă neatentă

Un bătrân a fost accidentat aseară la Motca. Bărbatul de 82 de ani a fost lovit de o şoferiţă după ce acesta, puţin ameţit, mergea spre casă pe partea carosabilă.
Femeia care se afla la volan, M. A, de 33 ani, circulă în acelaşi sens de mers cu bătrânul şi din neatenţie l-a luat pe om înainte cu oglinda vehiculului. Vârsta înaintată şi aburii alcoolului l-au făcut pe barbat să se dezechilibreze, în urma căzăturii alegându-se cu mâna stângă fracturată şi cu mai multe lovituri.
Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru şoferiţă. În schimb, bărbatul a profitat de sărbătoarea din comună şi avea o alcoolemie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele şoferiţei a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar bărbatul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale.

Mentionam ca tot la motca, sâmbătă, aproape de miezul nopţii, un alt bărbat a produs un accident rutier. El, pe fondul vitezei excesive, a părăsite partea carosabilă şi s-a oprit cu vehiculul într-un lan de porumb. Poliţiştii care s-au deplasat la locul indicat au găsit doar maşina, care era distrusă aproape în întregime, conducătorul auto parasind locul accidentului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...