More

  Bătrân accidentat de o şoferiţă neatentă

  Array

  Un bătrân a fost accidentat aseară la Motca. Bărbatul de 82 de ani a fost lovit de o şoferiţă după ce acesta, puţin ameţit, mergea spre casă pe partea carosabilă.
  Femeia care se afla la volan, M. A, de 33 ani, circulă în acelaşi sens de mers cu bătrânul şi din neatenţie l-a luat pe om înainte cu oglinda vehiculului. Vârsta înaintată şi aburii alcoolului l-au făcut pe barbat să se dezechilibreze, în urma căzăturii alegându-se cu mâna stângă fracturată şi cu mai multe lovituri.
  Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru şoferiţă. În schimb, bărbatul a profitat de sărbătoarea din comună şi avea o alcoolemie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  Pe numele şoferiţei a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar bărbatul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale.

  Mentionam ca tot la motca, sâmbătă, aproape de miezul nopţii, un alt bărbat a produs un accident rutier. El, pe fondul vitezei excesive, a părăsite partea carosabilă şi s-a oprit cu vehiculul într-un lan de porumb. Poliţiştii care s-au deplasat la locul indicat au găsit doar maşina, care era distrusă aproape în întregime, conducătorul auto parasind locul accidentului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI