More

  Bătrân accidentat de o şoferiţă neatentă

  Array

  Un bătrân a fost accidentat aseară la Motca. Bărbatul de 82 de ani a fost lovit de o şoferiţă după ce acesta, puţin ameţit, mergea spre casă pe partea carosabilă.
  Femeia care se afla la volan, M. A, de 33 ani, circulă în acelaşi sens de mers cu bătrânul şi din neatenţie l-a luat pe om înainte cu oglinda vehiculului. Vârsta înaintată şi aburii alcoolului l-au făcut pe barbat să se dezechilibreze, în urma căzăturii alegându-se cu mâna stângă fracturată şi cu mai multe lovituri.
  Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru şoferiţă. În schimb, bărbatul a profitat de sărbătoarea din comună şi avea o alcoolemie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  Pe numele şoferiţei a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar bărbatul a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale.

  Mentionam ca tot la motca, sâmbătă, aproape de miezul nopţii, un alt bărbat a produs un accident rutier. El, pe fondul vitezei excesive, a părăsite partea carosabilă şi s-a oprit cu vehiculul într-un lan de porumb. Poliţiştii care s-au deplasat la locul indicat au găsit doar maşina, care era distrusă aproape în întregime, conducătorul auto parasind locul accidentului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet