17.7 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023

Bătrân bătut în propria casă la Miroslovești

Un bătrân din localitatea Miroslovesti a fost bătut fără milă în propria casă de o persoană necunoscută. Întâmplarea a avut loc duminică noaptea, 28 mai. Agresorul a spart un geam de la ușa de acces în locuința, a intrat în casă și l-ar fi lovit pe locatar. Polițiștii au fost anunțați luni dimineață despre întâmplare.

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii pășcăneni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Miroslovești a fost agresat de către o persoană necunoscută, care i-a spart un geam de la ușa de acces în locuință. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere în vederea luării măsurilor care se impun” informează IPJ Iași.

Sursa foto Facebook 

Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre caz și care ar fi fost motivele care au dus la această fapta.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru mai multe infracțiuni, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere. Cercetările continuă pentru idenficarea agresorului și luarea măsurilor legale care se impun.

Alte articole