9.6 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Bătăușii de la Ruginoasa s-au făcut de râs la „Românii au talent”. Primarul se dezice de ei, satenii vor să le fie spălată rușinea

Traditionala bataie de la Ruginoasa a ajuns si la emisiunea ,,Romanii au talent” . In seara de 1 martie postul de televiziune PRO TV a transmis o noua editie din preselectiile concursului la care a participat si un grup de mascati de la Ruginoasa. Spre uimirea celor din sala ei au inceput sa se bata cu batele in cap, asa cum se intampla de obicei in ultima zi a anului, la vestita confruntare dintre deleni si valenii.
Mai mult, mirosul urat de la piele de animale cu care erau imbracate coifuruile de protectie, i-au scos din sala pe telespectatori, dar mai ales pe unii dintre jurati. Intr-un cuvant tinerii sau facut de rusine, nu numai pe ei ci si pe cei de acasa nereusind, astfel, sa treaca in etapa urmatoare.
Prestatia tinerilor care au vrut sa transforme o bataie in spectacol nu a ramas fara ecou .

Primarul Ionel Moraru s-a disociat in mod public de acesta actiune si a precizat ca spectacolul grotesc oferit la concursul ,Romanii au talent” nu reprezinta comuna Ruginoasa. Declaratiile au fost facute sub presiunea satenilor revoltati ca au fost facuti de rusine.

Primarul crede ca la mijloc ar fi vorba de un complot. El a spus ca tinerii ar fi primit cate 100 de euro pentru fiecare, de la un necunoscut, pentru a participa la concurs.
Declaratia primarului este cel putin ciudata in contextul in care astfel de batai, considerate traditionale, sunt admise si chiar incurajate de Primarie, de Anul Nou.
Orizont.info

 

Alte articole