5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Bătăuş la un pas de puşcărie

Parchetul de pe langa Judecatoria PascaniUn tanar a fost la un pas sa fie trimis dupa gratii pentru 29 de zile dupa ce impreuna cu fratele si tatal sau a terorizat un sat intreg. La sfarsitul saptamanii trecute, teribilistul in varsta de 21 de ani din comuna Baltati a fost prezentat judecatorilor pascaneni cu propunerea de a fi arestat preventiv. Insa, magistratii au respins cererea procurorilor si au decis ca acesta sa fie cercetat in stare de libertate pentru ultraj dar cu conditia de a nu parasi localitatea.

Faptele pentru care Mihai Rusu este cercetat s-au petrecut in zilele de 15 respectiv 21 august cand impreuna cu fratele Ioan si tatal sau Dumitru au facut scandal pe o ulita si au batut un consatean.

In urma cercetarilor, politistii au decis sa il retina pe scandalagiu iar pe fratele acestuia sa fie supus unei expertize psihiatrice.

De mentionat, este ca tanarul teribilist este un cunoscut al oamenilor legii, in trecut, primind mai multe amenzi pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow