More

  Bătăuș din Pașcani extrădat din Spania, după un an de căutări

  Array

  Ciprian BalcanUn pascanean a fost extradat zilele trecute, din Spania, dupa ce a fost dat in urmarire generala, de mai bine de un an de zile . Pe numele lui Ciprian Balcan, in varsta de 28 ani, era emis un mandat de 2 ani de inchisoare cu executare, din luna aprilie 2012.

  Potrivit politistilor, saptamana trecuta acesta a fost prins de autoritatile unui oras din Spania care si-au dat seama cu cine au de-a face dupa ce i-au verificat datele.

  In cursul zilei de vineri, pascaneanul a fost extradat iar in prezent se afla in arestul Inspectoratului General de Politie, din Bucuresti.

  Fapta pentru care acesta a fost condamnat s-a petrecut in urma cu trei ani, in Gara Pascani, unde impreuna cu alti doi tineri, au agresat un constantean.

  Ciprian Balcan, este un cunoscut al politistilor pascaneni, pentru nenumaratele scandaluri in care a fost implicat dea lungul timpului.

  In luna februarie a acestui an, Judecatoria Pascani l-a mai condamnat pe acesta la inca doi ani de inchisoare cu executare, tot pentru infractiunea de loviri si alte violente.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet