2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Bătăuş arestat preventiv după ce a agresat un martor dintr-un proces care îl viza

Duba penitenciarul IasiScenariu de tip mafiot in comuna Miroslovesti. Doi tineri l-au batut cu bestialitate pe un consatean deorece acesta era martor intr-un proces care il viza pe unul dintre ei.

Batranul in varsta de 59 de ani a fost lovit cu pumnii si picioarele si a avut nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale dupa ce a avut curajul sa depuna marturie impotriva unuia dintre batausi.

Toata intamplarea a plecat de la un scandal pe care Bogdan Voicu, l-ar fi provocat in anul 2010, cand a intrat intr-un bar din localitate. La acea vreme victima ar fi vazut ce s-a intamplat si astfel a ajuns sa aiba calitatea de martor in procesul pornit impotriva scandalagiului.

Pe data de 11 septembrie a acestui an, tanarul si-a luat un prieten si a inceput sa il caute pe consatean, iar atunci cand l-a gasit, l-ar fi batut ca sa nu mai depuna marturie.

In urma acestui incident, in data de 27 septembrie, procurorii au emis mandate de aducere pe numele agresorilor, care la scurt timp au fugit din localitate.

In cursul zilei de ieri, politistii in colaborare cu lucratori ai IPJ Neamt au reusit sa dea de urma lui Bogdan Voicu, pe care l-au retinut si prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Astazi, judecatorii pascaneni au admis propunerea procurorilor si astfel tanarul a fost introdus in arestul IPJ Iasi, pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si loviri si alte violente.

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow