9.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Bătăuş arestat preventiv după ce a agresat un martor dintr-un proces care îl viza

Duba penitenciarul IasiScenariu de tip mafiot in comuna Miroslovesti. Doi tineri l-au batut cu bestialitate pe un consatean deorece acesta era martor intr-un proces care il viza pe unul dintre ei.

Batranul in varsta de 59 de ani a fost lovit cu pumnii si picioarele si a avut nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale dupa ce a avut curajul sa depuna marturie impotriva unuia dintre batausi.

Toata intamplarea a plecat de la un scandal pe care Bogdan Voicu, l-ar fi provocat in anul 2010, cand a intrat intr-un bar din localitate. La acea vreme victima ar fi vazut ce s-a intamplat si astfel a ajuns sa aiba calitatea de martor in procesul pornit impotriva scandalagiului.

Pe data de 11 septembrie a acestui an, tanarul si-a luat un prieten si a inceput sa il caute pe consatean, iar atunci cand l-a gasit, l-ar fi batut ca sa nu mai depuna marturie.

In urma acestui incident, in data de 27 septembrie, procurorii au emis mandate de aducere pe numele agresorilor, care la scurt timp au fugit din localitate.

In cursul zilei de ieri, politistii in colaborare cu lucratori ai IPJ Neamt au reusit sa dea de urma lui Bogdan Voicu, pe care l-au retinut si prezentat in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Astazi, judecatorii pascaneni au admis propunerea procurorilor si astfel tanarul a fost introdus in arestul IPJ Iasi, pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si loviri si alte violente.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI