10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Bătăile fac din ce în ce mai multe victime

Număr mare de prezentări la Compartimetul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal din Pașcani: în cursul zilei de ieri au intrat în atenția medicilor peste 50 de cazuri, o parte dintre ele vizând situații în care pacienții au fost victime ale unor acte de violență fizică.

Unul dintre cazuri se referă la un conflict casnic, în urma căruia o tânără din Pașcani de 27 de ani, a ajuns la spital bătută de concubinul ei. Femeia a primit îngrijirile necesare, după care s-a întors acasă, iar până în prezent nu a fost înregistrată nicio plângere la organele de poliție în acest caz.

Altă situație se referă la un bărbat de 51 de ani din Iorcani, Ion V. , care a ajuns de urgență la spital, după ce i-au fost produse răni pe tot corpul, în urma unei bătăi cu lemne. Și acesta s-a întors la domiciliu, după ce a fost stabilizat de către medici.

Deși la Compartimetele de Urgențe din cadrul spitalelor se prezintă mulți cetățeni care sunt victime ale unor acte de violență ce pot fi pedepsite de lege, numai o parte din cei afectați aleg să depună plângere împotriva agresorilor. Cei mai mulți refuză chiar internarea și părăsesc unitățile spitalicești, înainte ca organele abilitate să poată face cercetări.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow