24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Bataie soră cu moartea primită în sediul Poliţiei Paşcani

Cristinel GramadaBarbatul din Gastesti care a ajuns de urgenta la Spital dupa ce ar fi fost agresat de politisti vine cu noi acuze. Cristinel Gramada sustine ca a fost batut cu brutalitate chiar in sediul Politiei Pascani, de doi agenti.

Cu piciorul in ghips si cu multiple fracturi costale, acesta i-a contactat astazi, pe reporterii TV BIT pentru a sesiza abuzul agentilor de politie.

Incidentul s-a petrecut in seara zilei de 24 februarie, in jurul orelor 22:00, cand barbatul, in varsta de 45 de ani, se indrepta inspre casa. Potrivit spuselor acestuia, dupa ce a consumat bauturi alcoolice la o ruda, s-a oprit pe o strada din Gastesti pentru a-si satisface nevoile. In acel moment in zona a aparut o duba de Politie din care au coborat doi lucratori.

Pe motiv ca a refuzat sa dea datele de identitate, acesta a fost bagat in duba si dus la sediul Politiei. Pe drum, a povestit cum unul dintre politisti care poarta mustata i-a dat cativa pumni la coaste amenintandu-l ca s-a pus in gura cu cine nu trebuie.

Chinul barbatului nu s-a incheiat aici

Odata ajunsa duba in fata sediului din vale, pascaneanul sustine ca a fost bagat in institutie si batut crunt chiar pe holul de la intrare fara a I se aduce la cunostinta nimic. Cum asta n-ar fi fost de ajuns, acesta a spus ca, dupa ce s-au saturat de dat cu picioarele in el, politistii l-au luat cu masina si l-au aruncat pe o strada din suburbia Gastesti.

In urma agresiunii, pascaneanul a fost transportat de urgenta la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi unde a stat 11 zile internat. Diagnosticul pus de medici a fost de sase coaste rupte, leziuni ale organelor interne si fractura de tibie la piciorul drept.

Pascaneanul nu a depus pana in momentul de fata nici o plangere la Politia Pascani dar spune ca pentru fapta savarsita de agenti va sesiza direct procurorii. Acesta a mai declarat ca stie cum il cheama doar pe unul din politisti si anume Alin Arteni, deoarece lucratorul de politie apare in procesul verbal intocmit in acea seara.

Sefii Politiei Pascani nu au putut fi contactati pentru a exprima un punct de vedere vizavi de aceste noi acuze.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow