19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Bătaie mare pe posturile de procurori, la Iași. Un magistrat de la Pașcani printre cei doritori

Parchetul de pe langa Judecatoria PascaniIn cadrul unei sedinte a CSM, care a avut loc ieri, Sectia pentru procurori a analizat un numar de patru cereri de transfer la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. Printre magistratii care doresc sa isi schimbe locul de munca, se afla si un procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani.

Este vorba despre Dana Alexandru Rotaru, care activeaza in institutia din Pascani, de mai bine de doi ani de zile. Magistratul s-a titularizat in anul 2011, in urma unui examen de capacitate, iar stagiul de pregatire l-a sustinut la Parchetul din Iasi.

Avand domiciliul in Iasi, procurorul a depus o cerere la Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a solicita transferul.

Potrivit prim-procurorului, Liviu Beceru, din cauza numarului mare de magistrati care doresc sa ajunga la Iasi, cererea colegei a fost respinsa.

In prezent, schema de personal a Parchetului de pe langa Judecatoria Pascani, este completa, un numar de 10 procurori lucrand pentru solutionarea dosarelor penale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow