1 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022
Array

Bătaie la o discotecă din Moţca. Doi tineri trimişi în judecată pentru vătămare corporală gravă

AgresiuneDoi tineri din Motca au ajuns in fata judecatorilor dupa ce au batut cu pumnii si picioarele un alt baiat din aceeasi localitate. Acestia au fost trimisi zilele trecute, in judecata, de procurori, pentru infractiunea de vatamare corporala grava intrucat in urma loviturilor victima a fost operata la un spital din Iasi.

Scandalul care se putea lasa cu o tragedie, s-a petrecut in noaptea de 4 spre 5 septembrie a anului 2010. La acea data, toate partile implicate erau minori, in varsta de 16 ani. Victima se afla impreuna cu prietena, in fata unei discoteci din localitate, cand a fost acostata de un grup de cinci tineri care i-au cerut sa o lase pe fata singura si sa plece.

Dupa ce a vazut ca nu reuseste sa scape de ei, baiatul a folosit un aparat cu electrosocuri, lucru care i-a enervat si mai tare pe tinerii care au inceput sa il bata cu picioarele.

In urma rechizitoriului intocmit de magistrati, doar doi dintre acestia au fost trimisi in judecata pentru infractiunea de vatamare corporala grava, deoarece victima a avut nevoie de 30-35 de zile de ingrijiri medicale in urma loviturilor incasate.

Daca vor fi gasiti vinovati, cei doi risca pana la 5 ani de inchisoare pentru teribilismul de care au dat dovada.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow