More

  Bătaie între rude la Ruginoasa. Un copil si o bătrână, loviți cu furca în cap

  Array

  Ambulanta smurdScandal de pomina in curtea unei familii din comuna Ruginoasa. Doi cumnati s-au luat la bataie din cauza banilor, iar in urma altercatiei, o batrana si un baiat de 10 ani au fost internati de urgenta in spital.

  Potrivit politistilor intregul conflict a plecat de la vanzarea unei carute din lemne.
  Constantin B. , in varsta de 34 de ani si Daniel F. , in varsta de 31 de ani, ambii cumnati, care locuiesc in aceeasi curte s-au luat la bataie si pe fondul unor neintelegeri privind mostenirea. Imediat, in apararea celui de-al doilea barbat, au sarit doi frati iar dintr-odata a izbucnit o bataie in toata regula.

  Cand a auzit scandal Teodora B. , in varsta de 72 ani, soacra lui Constantin impreuna cu nepotul acestuia a incercat sa intervina pentru a aplana conflictul.

  Insa, fratele celuilalt carutas, Ionut Iacobuțu, in varsta de 23 de ani, nu a tinut cont de batranetea femeii si de varsta frageda a copilului si i-a lovit pe amandoi cu furca, exact in cap.

  In urma loviturilor, batrana a cazut ca secerata iar impreuna cu nepotul a fost transportata la Spitalul de Urgenta Pascani iar mai apoi ambii au fost redirijati la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral.

  Lucratorii de politie i-au amendat cu cate 1.000 de lei pe fiecare din scandalagii si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de loviri si alte violente.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet