More

  Bătaie între rude în acest sfârșit de săptămână

  Array

  Pentru cei mai mulţi aniversările sau onomastica unei rude reprezintă un moment de fericire, însă la unii este un prilej de bătaie, mai ales în familie. Numai în acest sfârşit de săptămână au ajuns în atenţia oamenilor legii două astfel de cazuri.

  De exemplu, o femeie de 24 ani din Boureni, comuna Moţca a fost bătută sâmbătă seară de soţ în urmă unui schimb acid de replici. Mama victimei, care a asistat la întreaga scenă a solicitat ajutor medical.
  Tânăra a fost transportată în jurul orei 23.25 la Cpu din Pașcani. În urma investigaţiilor medicale s-a constat ca prezenta traumatism la nivelul feței, la cap şi contuzie toraco abdominală. După acordarea îngrijirilor specifice, femeia a fost lăsată să plece la domiciliu. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru agresiune în familie.

  Tot cu dosar penal s-a ales şi o femeie din Ruginoasa. Aceasta şi-a bătut aseară nepoata, în vârstă de 22 ani care locuieşte cu ea. Tânăra a ajuns în jurul orei 22.00 la Spitalul din Paşcani cu lovituri uşoare la cap iar după investigaţiile medicale a fost lăsată să plece la domiciliu.

  Nu au lipsit nici conflictele în care să fie implicaţi minori. Un adolescent de doar 15 ani din Mirceşti a necesitat îngrijiri medicale după ce a fost bătut de un amic cu doi ani mai mare. Şi în acest caz Poliţia a intrat pe fir şi a deschis dosar de cercetare.

  Un alt caz ajuns în atenţia medicilor este a unui tânăr din comuna Todirești. Acesta a ajuns în jurul orei 23.00 la Spitalul Municipal de Urgenţă. Bărbatul în vârstă de 20 ani fost găsit abandonat pe marginea drumului de un echipaj medical care trecea prin zonă. Tânărul a spus că a fost bătut însă din cauza consumului excesiv de alcool nu a ştiut să precizeze cine anume a fost agresorul.

  Câteva ore mai târziu, puţin după miezul nopţii un păşcănean în vârstă de 45 ani a ajuns bătut la spital. Acesta prezenta lovituri la nivelul coastelor şi a abdomenului, iar după acordarea îngrijirilor medicale a fost lăsat să plece acasă. Până în acest moment, bărbatul nu a făcut nici o plângere la Poliţie împotriva agresorului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt licitatie spatiu Pascani

  SCM GR I MUNCA COLECTIVA Pascani anunta scoaterea la licitatie pentru vanzare a spatiului in suprafata de 96,46 mp, situat in Pascani, strada Gradinitei, nr...

  Mașină cu țigări de contrabandă, oprită în trafic la Târgu Frumos

  La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi au depistat un bărbat, de 52 ani, din jud. Neamţ,...

  Incendiu la o locuință din Vânători

  În data de 01.2021, ora 13:46, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Vânători, comuna Vânători, judeţul Iași, pentru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI