10.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Bătaie între prieteni la Valea-Seacă

Ambulante spital echipaje aBautura a stricat relatia de prietenie dintre doi consateni din comuna Valea – Seaca. Dupa ce au baut impreuna la un bar din localitate, doi barbati din satul Contesti si-au impartit pumni si picioare cu nemiluita.

Incidentul s-a intamplat in ziua de duminica, in timp ce localnicii se indreptau inspre casa. In urma unor neintelegeri, Iulian D. , in varsta de 21 de ani s-a luat la bataie cu Iulian C. , in varsta de 32 de ani.

Dupa ce s-au lovit de mai multe ori reciproc, cei doi barbati au fost transportati cu o ambulanta la spital cu multiple traumatisme la cap si abdomen.

In urma investigatiilor medicale, doctorii din Compartimentul de Primiri Urgente, au decis transferul acestora la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, pentru tratament de specialitate.

Cazul a intrat si in atentia politistilor, care ii vor sanctiona pe cei doi pentru tulburarea ordinii si linistii publice, iar in cazul unei plangeri, vor intocmi un dosar penal de loviri si alte violente.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Un nou proiect pentru Școala Gimnazială Specială Pașcani

C.P. Specialii de Pașcani lansează proiectul „Împreună în școala viitorului”. Derulat de Asociația Go Care România în...

PSD impune în Parlament termene clare pentru Autostrada Unirii

În sfârșit, niciun ministru al Transporturilor și nimeni care este direct implicat în construcția și dezvoltarea infrastructurii...

ANUNŢ CONCURS, PRIMARIA CRISTESTI

Primăria comunei Cristeşti, judeţul Iaşi, cu sediul în Cristeşti, judeţul Iaşi, Str. Principală, organizează examen de promovare...

Întreruperi de apă la Deleni

În scopul igienizării rezervoarelor de apă potabilă din localitatea Poiana Deleni din comuna Deleni, de 300 mc...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI