More

  Bataie intre frati la Gastesti. Unul dintre ei a fost taiat cu un cutit

  Array

  Rafuiala intre doi frati din localitatea Gastesti, unde pe fondul consumului de alcool si a certurilor din familie era cat pe ce sa se produca o tragedie.

  Ieri, 10 ianuarie 2013, in jurul orei 19.30, in curtea familiei Serban a izbucnit un scandal. Cei doi frati Costica de 45 ani si Mihai de 41 ani bausera bine cand si-au amintit de niste datorii materiale pe care familia o are. De la vorbe au trecut la fapte cei doi incepand sa isi imparta pumni si picioare.

  Cand familia i-a despartit, Costica Serban a luat cutitul de bucatarie cu care a sarit la fratele sau, provocandu-i celui din urma, sase plagi taiate.

  Dupa ce familia a reusit din nou sa ii desparta, rudele celor doi au sunat la 112 si imediat au sosite echipaje de politie si ambulanata.

  Intrebat de catre politisti de ce a incercat sa isi taie fratele cu un cutit, Costica Mihai a raspuns ca este nebun si ca vrea sa fie internat la Socola.

  Pana atunci, oamenii legii i-au intocmit un dosar de cercetare penala pentru loviri si alte violente iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale si de starea de sanatate a victimei I se va stabili pedeapsa.

   

  Mihai Serban a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, unde doctorii l-au internat. El a suferit mai multe plagi injunghiate pe maini si pe spate.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor. A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! (P)

  A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! Iaşul este capitala celor trei uniri, oraşul din România care s-a...

  Bomba ecologica, în apropiere de Pascani. Primăria colecteaza si depozitează ilegal deșeurile vegetale si din constructii

  Bomba ecologica în apropiere de Pașcani.  În zona fostei gropi de gunoi a municipiului, închisă si sigilată conform cerințelor europene,  de ani buni de...

  Premiul III pentru trupa de teatru „Prometeu” a Casei de Cultură Pașcani, la un festival organizat de Școala Populară de Arte George Enescu Botoșani...

  In plina pandemie, trupa de teatru a Casei de Cultura "Mihail Sadoveanu" din municipiul Pascani reuseste sa se faca remarcata la festivaluri, care se...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI