4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Bătaie între elevi la Ciohorăni. Tânără internată în spital cu multiple traumatisme și zgârieturi

bataie-intre-eleviUnii elevi recurg din ce in ce mai des la violenta atunci cand nu se inteleg cu colegii lor. Este si cazul unei tinere de 18 ani din Ciohorani care a fost adusa cu ambulanta la spital dupa ce si-a incasat o bataie zdravana de la doi colegi.

Incidentul s-a intamplat in cursul zilei de ieri, in jurul orelor 15:45, in afara unitatii de invatamant. Potrivit medicilor, fata a declarat la prezentare, ca a fost lovita de mai multe ori cu pumnii si zgariata pe fata in urma unor divergente aparute in timpul orelor de curs.

In momentul in care, aceasta s-a intalnit cu cei doi colegi, pe ulitele din sat, tinerii au sarit la bataie. La scurt timp, victima a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta din Pascani.

Medicii din Compartimentul de Primiri Urgente i-au acordat primul ajutor iar in urma analizelor au stabilit ca pacienta prezenta un traumatism cranio-cerebral acut si multiple contuzii pe tot corpul.

Tanara a ramas internata pe sectia de Chirurgie, iar potrivit politistilor, pana in prezent nu a depus nicio plangere pe numele elevilor agresivi.

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow