21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Bătaie între doi bătrâni la Centru social din Hârlău

Incident la Centru pentru Persoane cu Handicap Harlau. Doi batrani s-au luat la bataie la sfarsitul saptamanii trecute, unul dintre ei ajungand la spital cu rani la nivelul fetei. Din primele informatii se pare ca cei doi, ametiti de aburii alcoolului, s-ar fi luat la bataie din senin.

Cazul a ajuns in atentia presei nationale, dupa ce un necunoscut a trimis cateva filmulete video in care se pare ca un barbat era cazut pe jos iar apoi a fost ajutat de alte persoane sa se ridice.

Contact telefonic, purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, Tiberiu Bantaș a spus ca este vorba despre o simpla altercatie din cauza unor neintelegeri si ca filmuletele video trimise la postul de televiziune nationala nu reprezinta adevarata realitate din centru sau ca ar putea fi trucate. Cu toate acestea, DGASPC a facut o plangere la Politie si a pornit o ancheta pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor incidentului.

De asemenea, cazul a ajuns si in atentia Consiliului Judetean Iasi in subordinea caruia functioneaza centrul social. A fost infiintata o comisie care se va deplasa la fata locului in cursul zilei de maine pentru a stabili cine se face vinovat de aceasta situatie. Vom reveni cu amanunte in legatura cu acest caz.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow