More

  Bataie intre cumnati. A ajuns la spital dupa ce a fost lovit cu o teava in cap

  Array

  Ambulanta EpaUn batran din comuna Mircesti a ajuns de urgenta la Spital dupa ce a fost lovit cu o teava din metal, de propriul cumnat. Mihai Tataru, de 76 de ani, a fost dirijat catre Spitalul de Neurochirurgie din Iasi in urma loviturii primita in cap.

  Incidentul a avut loc ieri, in jurul orelor 12:00, pe o strada din localitatea Mircesti. Batranul care facea curat prin curte, l-a zarit pe cumnatul sau care trecea prin fata casei si l-a oprit pentru a lamuri niste probleme mai vechi.In urma unor discutii contradictorii, victima a luat o teava metalica de langa gard si a incercat sa isi loveasca ruda.

  Mircea Bariz, de 52 de ani, a reusit sa se fereaasca si sa il deposedeze pe fratele sotiei de obiectul metalic, iar la randul lui a luat bata din fier si l-a lovit pe batran in zona capului.

  Intrucat sangera si aproape si-a pierdut cunostinta, victima a sunat la 112 si a fost transportat la Spital, de un echipaj EPA.

  Dupa efectuarea unor investigatii medicale, doctorii l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral si sindrom confuzional, motiv pentru care au decis transferul pacientului la un spital de specialitate din Iasi.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet