More

  Bataie intre ciobani in satul Dumbravita, comuna Ruginoasa

  Array

  Doua agresiuni in care acelasi barbat a fost implicat, a avut loc sambata, 8 septembrie 2012, in satul Dumbravita, comuna Ruginoasa, motivul este acelasi de sute de ani, si anume deplasarea mioarelor pe o pasune care apartine unui alt cioban.

  Gheorghe Mamaliga de 48 ani, este cioban in satul Dumbravita unde a fost batut zdravan sambata de catre doua persoane, agresiunile avand loc la doar o ora diferenta una de cealalta. Acesta se deplasa sub influenta baututrilor alcoolice cu oile pe pasunea lui Constantin Mihai de 45 ani, si el cioban din aceeasi localitate care la lovit cu un par in zona capului. De aici barbatul s-a deplasat catre casa unde a intrat in conflict cu Gheorghe Butnaru.

  Cei doi s-au luat la bataie iar amandoi au ajuns la Spitalul Municipal Pascani cu ambulanta suferind traumatisme cranio cerebrale si faciale, iar unul dintre ei si anume, Gheorghe Mamaliga, isi pierduse cunostinta. Ambii au fost directionati de medicii pascaneni catre UPU Spiridon.

  Politstii pascaneni au deschis o ancheta in acest caz si urmeaza sa stabileasca cu exactitate incadrarea faptelor dupa cer vor fi stabilite numarul zilelor de ingrijiri medicale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet