More

  VIDEO – Adolescent bătut cu pumnii și picioarele din cauza unei fete. Întâmplarea a avut loc în Parcul Peștișorul din Pașcani. UPDATE

  Array

  Adolescent bătut cu pumnii și picioarele din cauza unei fete

  Imagini violente au fost filmate cu un telefon mobil și trimise pe adresa redacției bittv.info. Doi adolescenți au bătut un altul pentru că cel din urmă ar fi jignit-o pe prietena unuia dintre agresori. La puțin timp de la publicarea articolului, oamenii legii au intrat pe fir. Mai mult, utilizatorii de facebook i-au recunoscut și au făcut publice adresele lor. După ore bune de audieri, agresorii s-au ales cu dosare penale.

  Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

  Pumni și picioare cu nemiluita a primit un adolescent de 15 ani de la doi băieți. Timp de două minute acesta a fost umilit, bătut și amenințat. Loviturile au fost date mai ales în cap. Iamginile au fost filmate cu un telefon mobil și trimise pe adresa redacției.

  Totul ar fi pornit de la o fată, Elena, prietena unuia dintre agresori. Aceasta ar fi fost jignită de către victimă, iar răzbunarea nu a întârziat să apară.

  În urma publicării articolului pe siteul bittv.info, polițiștii au intrat în acțiune. Au mers la domiciliul celor implicați și aduși la sediu pentru cercetări. Chiar în fața oamenilor legii, aceștia au devenit agresiv față de jurnaliști.

  Un rol important în găsirea bătăușilor și a victimei au fost utilizatorii de Facebook care au comentat la articol și au share-uit postarea. Ei s-au arătat revoltați de cele văzute și chiar au spus că poliția trebuie să ia măsuri drastice.

  Cei implicați sunt Alex Budulea și Marin Coneac care au 17 ani și sunt elevi la școlile din Pașcani. Victima are 15 ani și se numește Cristian Pânzariu. Ea a făcut plângere la poliție și spera ca oamenii legii să se ocupe de caz.

  După câteva ore de la audieri, cei implicați și-au recunoscut vina iar părinții agresorilor au spus că totul a fost mai mult o joacă și nu ceva serios.

  Au fost întocmite dosare penale pentru loviri și alte violențe, iar cercetările continua.

  Conflictul a avut loc în după amiaza zilei de 31 august a.c., în jurul orei 12.00 în Parcul Municipal, în zona Palatului Cantacuzino.

  batausi

  16300004

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI