15.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Bataie generală între țigani pe o stradă din Pașcani. Unul dintre ei a fost înjunghiat în cap

bataie tiganiNegociere terminata cu bataie si scandal intre un grup de rromi pe o strada din Pascani. In urma altercatiei, un tanar a ajuns la Spitalul de Urgenta dupa ce a fost injunghiat cu un cutit in zona capului.

Sambata dupa-amiaza, tiganii care locuiesc in suburbia Lunca s-au adunat rand pe rand, in zona Garii unde au organizat un stabor, o judecata tiganeasca. Motivul, o datorie pe care unul din membrii clanului o avea catre un alt barbat.

Dupa cateva ore de discutii, multimea de rromi a parasit zona iar l-a scurt timp s-au luat la bataie pe strada Dealul Spirii. Intrucat scandalul se auzea la cateva zeci de metri departare un cetatean a sunat imediat la 112, cand a vazut incaierarea.

La fata locului, s-aU deplasat doua patrule ale Politiei Locale care au reusit cu greu sa ii potoleasca pe scandalagii. Agentii de politie au fost nevoiti sa incatuseze o persoana si sa foloseasca spray-uri paralizante pentru a calma multimea de rromi. In urma bataii generale la care au participat si femeile de etnie rroma, un tanar pe nume Daravin Cojocaru, a ajuns la spital cu o plaga injunghiata in zona
urechii.

In urma cercetarilor, politistii au identificat ca fiind vinovati de scandal, cinci barbati care au fost amendati cu cate 500 de lei fiecare, pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Alte articole