13.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

Bătaie de joc sau interese la nivel înalt? Licitația pentru asfaltarea străzilor din Pașcani trebuie reluată

Licitatia pentru desemnarea societatii care urmeaza sa asfalteze 4,8 km de strada in zona Vale Pascani, in cadrul proiectului PID, trebuie reluata. Nu in totalitate, ci doar pentru reevaluarea ofertei depusa de societatea S.C. GEIGER TRANSILVANIA S.R.L., cea care a contestat rezultatul initial in urma organizarii unei licitatii publice. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a transmis raspunsul abia aseara, cu cateva ore inainte de termenul limita prevazut de lege, dupa aproape 50 de zile, de asteptare.
Reprezentantii Primariei Pascani sustin ca vor contesta decizia CNSC la Curtea de Apel, in urmatoarele zile, actiunea urmand sa fie solutionata in regim de urgenta.
Daca instanta va da castig de cauza administratiei locale, atunci se va incheia contractul de executie cu firma declarata castigatoare, SC Eky- Sam SRL din Targu Frumos. In caz contrar, evaluarea ofertei reclamantului va fi reluata, ceea ce va duce la intrazaieri si mai mari.
In ambele variante, lucrarile pot incepe, in cel mai bun caz, in primavara anului viitor. Pentru inceput vor fi asfaltate strada Fantanele si strada Ceferistilor, apoi alte strazi din zona Vale. Valoarea totala a proiectului este de cca 5 mil de euro, din fonduri europene si cofinantare de la bugetul local. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI