8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Bătaie de joc sau interese la nivel înalt? Licitația pentru asfaltarea străzilor din Pașcani trebuie reluată

Licitatia pentru desemnarea societatii care urmeaza sa asfalteze 4,8 km de strada in zona Vale Pascani, in cadrul proiectului PID, trebuie reluata. Nu in totalitate, ci doar pentru reevaluarea ofertei depusa de societatea S.C. GEIGER TRANSILVANIA S.R.L., cea care a contestat rezultatul initial in urma organizarii unei licitatii publice. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a transmis raspunsul abia aseara, cu cateva ore inainte de termenul limita prevazut de lege, dupa aproape 50 de zile, de asteptare.
Reprezentantii Primariei Pascani sustin ca vor contesta decizia CNSC la Curtea de Apel, in urmatoarele zile, actiunea urmand sa fie solutionata in regim de urgenta.
Daca instanta va da castig de cauza administratiei locale, atunci se va incheia contractul de executie cu firma declarata castigatoare, SC Eky- Sam SRL din Targu Frumos. In caz contrar, evaluarea ofertei reclamantului va fi reluata, ceea ce va duce la intrazaieri si mai mari.
In ambele variante, lucrarile pot incepe, in cel mai bun caz, in primavara anului viitor. Pentru inceput vor fi asfaltate strada Fantanele si strada Ceferistilor, apoi alte strazi din zona Vale. Valoarea totala a proiectului este de cca 5 mil de euro, din fonduri europene si cofinantare de la bugetul local. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow