9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022

Bataie de joc: Politistul local care si-a amenajat o parcare pe spatiul verde, sanctionat cu “avertisment in scris”

- Advertisement -

Politistul local care si-a amenajat un loc de parcare pe spatiul verde de langa blocul unde locuieste a fost sanctionat doar cu un avertisment in scris. In urma stirii publicate de BIT TV, Politia Locala s-a deplasat la fata locului si a intocmit un proces verbal de constatare. Au fost retinute doar faptele de ocupare fara forme legale a unei suprafete de teren si stationarea masinii intr-un loc nepermis, nu si distrugerea a cativa metri patrati de spatiu verde.
De asemenea terenul trebuie adus la forma initiala! Sanctiunile, nefiresti de blande avand in vedere ca faptele apartin unui politist local care ar fi trebuit sa intervina prompt in astfel de cazuri, sunt tinute la secret. La fel si numele polistului in cauza! Atat cel care tine locul comandantului Politiei Locale – Petru Isache cat si primarul, viceprimarul, administratorul public si purtatorul de cuvant al Primariei au refuzat sa vorbeasca despre sanctiunile aplicate.

BIT TV a aflat, pe surse, ca politistul sanctionat doar cu mustrare scrisa se numeste Balan Ilie. El a fost filmat de unul dintre vecini in timp ce si-a amenajat o parcare pentru masina personala pe spatiul verde, intre doi copaci recent plantati. Isicnron

Mentionam ca in aceeasi zona mai sunt inca doua parcari amenajate pe domeniul public. Reprezentantii Politiei Locale au precizat ca fac cercetari si in aceste cazuri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow