17.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Bătaie de joc la adresa păşcănenilor. Nici un loc eligibil pe listele PNL, pentru alegerile generale. Sorin Nacuta, lucrat de colegii de partid

 

Al doilea municipiu din judeţ nu va avea nici un reprezentant de dreapta în Parlamentul României. Asta deoarece liberalii păşcăneni nu au obţinut un loc eligibil pe listele pentru alegerile generale. Comitetul Director al PNL Iaşi a stabilit în şedinţa de vineri lista cu propunerile de candidaţi pe locurile considerate castigatoare la alegerile generale din 11 decembrie a.c.  La Camera Deputaţilor au fost aleşi Costel Alexe, Marius Bodea, Liviu Brătescu, Daniel Minciună şi Alexandru Muraru, iar la Senat Liviu Bulgaru şi Dumitru Oprea.
Ordinea pe buletinele de vot ar urma să fie stabilită la Bucureşti, în funcţie de propunerile Biroului Politic Naţional.

Organziatia PNL Paşcani a avut o singură propunere sustinata de toţi primarii liberali di Colegiul 5. Este vorba despre Sorin Nacuta, vicepreşedinte al PNL. Deşi a îndeplinit toate condiţiile înainte de şedinţă a anunţat că nu va fi inclus pe listă scurtă pe motiv că nu a fost inclus într-un sondaj de opinie făcut la nivelul judeţului.

Liberalul păşcănean crede că s-a făcut o nedreptate şi că ar fi obţinut voturile necesare de la colegii de partid pentru a candida la parlamentare.

Municipiul Paşcani a obţinut abia locul 11, pe listele PNL, pentru alegerile generale. Oferta este jignitoare având în vedere că liberalii păşcăneni au obţinut cel mai bun rezultat, de când este organizatia, la alegerile locale din 2016, 8 consilieri locali. Sorin Nacuta a precizat că va solicită să fie scos de pe listă. În această situaţie rămâne de văzut cine şi mai ales cu ce motivaţie va face campanie electorală în Colegiul 5 la alegerile din decembrie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow