More

  Bătaie cu scândura în cimitirul din Pașcani

  Array

  Scandal în cimitirul din Paşcani. Un tânăr a fost bătut cu scândura de doi gropari. Bărbatul a sunat la numărul de urgenţă 112 apoi a cerut ajutorul televiziunii locale. Totul s-a întâmplat în jurul orei 15:00.
  Alexandru Gîtman  povesteşte că a fost luat la bătaie de doi muncitori din cimitir în timp ce el ajuta o femeie să care o cruce. Fără să le spună nimic aceștia l-au bătut cu scândura, ba mai mult unul dintre ei l-a fugărit cu o rangă până la ieșirea din cimitir.

  Conflictul ar fi apărut pe motiv cei doi bărbaţi din Tatarusi ar fi venit să sape o groapă în cimitirul îngrijit de victima şi tatăl sau.
  S9780024
  Agresorii au refuzat să dea explicaţii şi au fugit de la faţa locului. Cazul a ajuns în atenţia poliţiei din paşcani, tânărul fiind invitat să dea o declarative de patrula care a ajuns la faţă locului.

   

   

  Menţionăm că Alexandru Gitman a mai avut a mai fost implicat şi în alte scandaluri. În anul 2013 a fost înjunghiat în urmă unei altercaţii la un bar din municipiu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI