More

  Doua eleve suparate -bătaie cu cuţitul în toaleta unei şcoli

  Array

  Bătaie cu cuţitul, între fete, în toaleta unei şcoli. Evenimentul a avut loc vineri seara la Colegiul Sadoveanu din Paşcani. Protagonistele, două eleve de clasa a X-a care se certau de ceva vreme. Paharul s-a umplut când unda dintre ele a scris pe tabla din clasa despre cealaltă că ar fi însărcinată.
  Au hotărât să tranşeze problema în toaleta şcolii iar ziua şi ora a fost stabilită prin intermediul colegilor de clasă. Nimeni nu credea că vor merge până la capăt dar cele două tinere s-au ţinut de promisiune. Au venit să se bată pentru răzbunare, pentru a demonstra care dintre ele este mai puternică. După un schimb urât de replici tinăra făcute de ruşine a scos de sub haine un cuţit de bucătărie. Nu a apucat să îl folosească pentru că între timp a intrat paznicul şcolii care verifica încăperile înainte de închidere.
  Bărbatul le-a dus pe cele două eleve la cancelarie şi au fost anunţaţi părinţii şi diriginţii iar în cursul zilei de astăzi cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei.
  Din primele cercetări reiese că elevă care avea cuţitul asupra ei ar provin dintr-o familie dezorganizată. Cuţitul pe care îl avea asupra ei ar fi fost cumpărat în ziua respective pentru bucătărie nu pentru a se răzbuna, a motivate tânăra în fata poliţiştilor. Părinţii ei sunt plecaţi la muncă în Italia şi a rămas în ingrijirea bunicilor. Ea urmează să primească consiliere de specialitate din partea psihologului şcolii.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet