16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Doua eleve suparate -bătaie cu cuţitul în toaleta unei şcoli

Bătaie cu cuţitul, între fete, în toaleta unei şcoli. Evenimentul a avut loc vineri seara la Colegiul Sadoveanu din Paşcani. Protagonistele, două eleve de clasa a X-a care se certau de ceva vreme. Paharul s-a umplut când unda dintre ele a scris pe tabla din clasa despre cealaltă că ar fi însărcinată.
Au hotărât să tranşeze problema în toaleta şcolii iar ziua şi ora a fost stabilită prin intermediul colegilor de clasă. Nimeni nu credea că vor merge până la capăt dar cele două tinere s-au ţinut de promisiune. Au venit să se bată pentru răzbunare, pentru a demonstra care dintre ele este mai puternică. După un schimb urât de replici tinăra făcute de ruşine a scos de sub haine un cuţit de bucătărie. Nu a apucat să îl folosească pentru că între timp a intrat paznicul şcolii care verifica încăperile înainte de închidere.
Bărbatul le-a dus pe cele două eleve la cancelarie şi au fost anunţaţi părinţii şi diriginţii iar în cursul zilei de astăzi cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei.
Din primele cercetări reiese că elevă care avea cuţitul asupra ei ar provin dintr-o familie dezorganizată. Cuţitul pe care îl avea asupra ei ar fi fost cumpărat în ziua respective pentru bucătărie nu pentru a se răzbuna, a motivate tânăra în fata poliţiştilor. Părinţii ei sunt plecaţi la muncă în Italia şi a rămas în ingrijirea bunicilor. Ea urmează să primească consiliere de specialitate din partea psihologului şcolii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow