13.7 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Bătaie cu bâte în Gară la Ruginoasa. Victimele au rămas fără dinţi

Bătaie ca-n filme în Gara de la Ruginoasa. Trei bărbaţi au fost aşteptaţi de o gaşcă de tineri şi adulţi care i-a bătut cu bâte şi le-a dat în faţă cu spray lacrimogen. Pentru a linişti spiritele a fost nevoie de intervenţia poliţiei şi a personalului medical de pe Ambulanţă care a stabilizat victimele şi le-a transportat la C.P.U. Paşcani pentru tratament de specialitate. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare Paşcani fac cercetări pentru a identifica toţi bătăuşii şi mai ales să stabilească motivul scandalului.

Trei bărbaţi, tată şi fii, din Ruginoasa au fost bătuţi măr cu pumnii, picioarele şi bâtele de către 15 locuitori ai comunei, în urma unei dispute avute cu cea mai mică dintre victime, în vârstă de 15 ani, elev la Colegiul CF Unirea din Paşcani. Nefericitul moment a avut loc aseară, 7 decembrie, în jurul orei 18.30. Băieţii fac naveta Paşcani – Ruginoasa.

Totul a pornit în urma unui mesaj de ameninţare primit de către elev, pe telefonul mobil. Acesta de frică şi-a anunţat tatăl să-l aştepte în Gara din comună. Aici însă când au coborât din tren, băieţii au fost luaţi la pumni şi picioare de către gaşca revoltată. Au primit în faţă şi câteva jeturi de spray lacrimogen.

Poliţia a fost anunţată prin 112, însă cei 15 tineri agresori s-au făcut nevăzuţi. Câţiva dintre ei au fost identificaţi, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a găsi toţi agresorii şi pentru a afla motivele pentru care au făcut scandal.

La faţa locului a venit şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă din Paşcani care a acordat îngrijirile medicale necesare, apoi, victimele bătute zdravăn şi care au rămas şi fără dinţi, au fost transferate la CPU Paşcani pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare vor deschide dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow