26.5 C
Paşcani
miercuri, mai 25, 2022
Array

Bataie crunta intre vecini in localitatea Soci

Bataie ca in filme, in seara zilei de 2 noiembrie, intre sapte barbati din localitatea Soci, comuna Miroslovesti. Tulburati de aburii alcoolului si amintindu-si de cateva replici si altercatii din trecut, sapte vecini cu varste cuprinse intre 20-65 ani s-au batut cu furca si parii pana cand o parte din ei au fost transportati cu ambulanta.

Din cele relatate de fiica unuia dintre barbati, Vasilica Pascal in varsta de 20 ani, se pare ca conflictul s-a datorat unui vecin, Marius Maftei de aceeasi varsta, care arunca seara cu pietre in poarta tatalui sau, Virgil Maftei, uneori luand portile si aruncandu-le in drum.

Astfel, barbatii din familia acuzatului si cei din familia celor care s-au simtit agresati cu pietre, a format echipe de cate 4 respectiv, 3 oameni si s-au batut pana au cazut la pamant. Trei dintre ei au ajuns la spital si anume, Virgil Maftei in varsta de 50 a suferit o contuzie celebrala si toracica, Dumitru Maftei de 55 ani s-a ales cu cateva coaste rupte, si Constantin Maftei a suferit traumatismele la cap si fata.

Pana in prezent, purtatorul de cuvant al politiei nu a fost de gasit pentru un punct de vedere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow