More

  Bătăi cu victime la Mogoșești, sâmbătă seara

  Array

  În urma unei bătăi de la Mogoșesti, sâmbătă seara, 3 persoane au ajuns la Spitalul din Pașcani.

  Un adolescent de numai 16 ani și tatăl său au fost bătuți de un consătean din cauza unei neînțelegeri. Din cauza scandalului provocat, la fața locului au fost chemate un echipaj de poliție din Pașcani pentru cercetări  și Ambulanța, care au transportat pe cei răniți  la spital pentru a primi îngrijiri.

  Băiatul,  în urma investigațiilor  a fost trimis acasă, pentru că avea doar răni ușoare, însă tatăl său, ajuns în stare de inconștiență la spital, datorita loviturilor puternice din zona capului, a fost trimis pentru tratament și consult de specialitate la Clinica de Neurochirurgie din Iași. Pacientul, după ce și-a revenit, a refuzat însă să fie dus la Iași și a plecat acasă.

  Agresorul nu a scăpat nici el ușor, pierzându-și  și el cunoștința în urma bătăii zdravene. În schimb, din cauza scandalului provocat, pe lângă răni, el s-a ales și cu dosar penal pentru agresiune.

  Alt bărbat de 45 de ani din Herești a ajuns bătut la Compartimentul de Primiri Urgente. Din cauza multiplelor  lovituri din zona feței,i-a fost afectat destul de tare  ochiul stâng, motiv pentru care, din cauza complicațiilor,  a fost trimis pentru tratament de specialitate la Iași.

  Și un copil de 12 ani a ajuns în acest weekend la spital din cauza unui accident îngrozitor. Băiatul s-a dezechilibrat și a căzut din caruța în care se afla, chiar sub roțile acesteia, care practic i-au strivit zona abdominală. A fost trimis la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfânta Maria din Iași pentru investigații și tratament de specialitate.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI