10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Bătăi cu alcool

Alcoolul întunecă mințile celor care devin dependenți. Unii oameni nu mai țin cont de gradele de rudenie sau de prietenie  și ajung să-i bată până la desfigurare chiar pe cei apropiați.

Un caz grav  a ajuns ieri la secția de urgență a Spitalul Municipal din Pașcani, în jurul orei 18.00.

Un pășcănean de 42 de ani a fost adus în unitatea medicală mai mult mort decât viu, inconștient, cu lovituri pe tot corpul.

Bărbatul a fost găsit pe stradă de un trecător care a sunat de urgență la 112. Un echipaj SMURD l-a preluat de la fața locului și i-a acordat primul ajutor.

Din cauza rănilor grave medicii pășcăneni au decis să îl trimită de urgență la Clinica de Neurochirugie din Iași pentru tratament de specialitate.

Victima s-a dus cu un vecin mai tânăr la băut, după care pe fondul consumului excesiv de alcool între cei doi a apărut o neînțelegere. Partenerul de pahar l-a luat la bătaie pe pășcănean. A fost sesizată Poliția care a întocmit un dosar de cercetare penală.

Tot ieri, a fost adus la spital și un tânăr de 19 ani din Todirești, care a fost bătut de tatăl său în urma consumului de băuturi alcoolice. După sesizarea Poliției, pe numele tatăului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

Consumul de alcool este principala sursă de conflict  și duce din păcate la situații în care oamenii își pierd discernământul și nu mai țin cont de nimeni și de nimic, de aceea astfel de cazuri sunt cele care vin de cele mai lute ori  în atenția poliției.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow