7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Bătăi ca în codru, în acest sfârșit de săptămână

Val de agresiuni in acest sfarsit de saptamana la Pascani si comunele din imprejurimi. Mai multe persoane, printre care si femei, au ajuns pe mainile medicilor cu rani grave. Aproape toate scandalurile au avut loc in familie.

Doua femei din satul Bratesti si Pascani au ajuns in acest week-end la Spitalul Municipal dupa ce au fost victimele unor agresiuni. Una dintre ele, in varsta de 47 de ani avea urme pe tot corpul si rani la cap si fata. Dupa ce au primit tratament de specialitate, cele doua paciente au parasit unitatea medicala dar nu s-au prezentat la politie pentru a depune plangere.

Printre victimele batailor a fost si un batran in varsta de 72 de ani din suburbia Lunca. El a fost adus cu ambulanta la spital cu rani la fata. Dupa ce a fost consultat, pascaneanul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi pentru investigatii amanuntite.

In acest caz au intervenit si politistii. Scandalul ar fi avut loc chiar intre tata si fiu, dupa un praznic. In urma unor reprosuri, cei doi s-au luat la bataie. In incaierare au intervenit mai multe rude, iar cateva persoane s-au ales cu rani usoare. In acest caz s-a intocmit un dosar penal pentru violenta in familie.

Mentionam ca ultimele statistice privind violenta in familie sunt sumbre. Potrivit unor sondaje, 43,5 % dintre români susţin că de la începutul anului trecut au auzit printre cunoştinţe sau în zona în care locuiesc de situaţii de violenţă în familie.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow