13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

Barieră de la Blăgești la un pas de a fi inchisă, din nou. Nu a fost făcută recepția, nu sunt avize, iar șoferii își pun viața în pericol

Dupa cativa ani de folosinta, in mod ilegal, bariera de la Blagesti urmeaza sa fie inchisa din nou. Aceasta a fost concluzia care s-a desprins in urma sedintei Comisiei de Circulatie de la Pascani care a avut loc pe data de 25 septembrie a.c.
Reprezentatii Politiei au atras atentia ca tot mai multi soferi aleg sa traverseze direct pe contrasens pentru a ajunge pe sensul de drum spre Pascani, desi accesul masinilor la stanga este interzis.

Mai grav este ca au inceput sa circule la fel si microbuzele cu elevi punand in pericol viata copiilor. De asemenea, membrii comisiei au atras atentia ca lucrarile inca nu au fost finalizate acolo urmand sa mai fie amplasate panouri antiorbire pentru soferi si o balustrada pe mijlocul strazii.

Nici macar nu a fost facuta receptia finala desi a fost achitata intreaga investitie si nu exista aviz de la C N A D R , motiv pentru care drumul respectiv nu poate fi folosit. Consilierul Ioan Ionita a atras atentia ca bariera poate fi inchisa din acest motiv, iar reprezentantii Primariei au spus ca vor lua masuri in acest sens.

Locuitorii au sarit ca arsi cand au aflat aceasta veste. Ei spun ca drumul pe la bariera este cea mai apropiata cale de acces spre Blagesti si daca va fi inchisa, localitatea va ramane izolata.

Mentionam ca aceasta investitie a fost facuta pe timpul administratiei Craciunescu, costurile fiind estimate la peste 16 miliarde de lei vechi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI