21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Bărbatul disparut, găsit mort sub un pod

Clipe de groază pentru familia din Tătăruși care a dat dispărut fratele. Bărbatul a fost găsit vineri seara de către câțiva localnici, sub un pod, plutind pe apă. Sora care l-a căutat continuu a venit la fața locului. De asemenea, oamenii legii care anchetează cazul au fost prezenți.

Bărbatul dat dispărut de familie, găsit în seara de vineri, 14 octombrie, de către câțiva localnici din comuna Tătăruși, sub un podeț din apropiere de centrul satului Uda. Coprul neînsuflețit plutea în apa din pârâul ce trece pe sub pod. Cei care l-au găsit pe Geluță au anunțat familia care îl cauta disperată dar și oamenii legii pentru a continua cercetările.

„La data de 14 octombrie, în jurul orei 17:30, a fost semnalată găsirea unui bărbat decedat sub un pod. Se efectuează verificări pentru a stabili împrejurările în care a decedat. Cadavrul nu prezenta urme de violenţă.”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Corpul a fost ridicat și dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie și investigații. Familia are suspiciuni în legătură cu moartea și mai ales cum și unde a fost găsit, dat fiind că a fost căutat în acea zonă și loc de mai multe ori de când a fost dat dispărut.

Menționăm că Geluță Alexe din satul Uda, din comuna Tătăruși a plecat de acasă în ziua de 5 octombrie. Ca de fiecare dată, el a mers la locuința unui bătrân ca să-i dea o mână de ajutor în gospodărie și să-i facă cumpărăturile curente. Seara, la plecare, a fost văzut la cârciuma din sat, acolo unde au fost și câteva discuții mai aprinse, iar martorii spun că dispărutul a fost și victima unui conflict, lovindu-se și la cap, în urma unei căzături.

Din cauza faptului că a fost întrerupt curentul electric în comună, în urma unui incendiu la o gospodărie, bărbatul a fost văzut de pompierii voluntari mergând pe marginea străzii, într-o altă direcție, față de unde îi era amplasată locuința. Martorii spun că ar fi plecat cu unul dintre prietenii de pahar.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow