16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Bărbatul care și-a jefuit prietenul a fost reținut

Şi-a jefuit prietenul de pahar şi a fost arestat. Este vorba de un tânăr, de 19 ani din suburbia Sodomeni care şi-a bătut şi prădat amicul cu care băuse într-o staţie de autobuz din municipiu. Fapta s-a petrecut luni seara în jurul orei 19:00.
Bărbatul din suburbia Sodomeni care şi-a jefuit prietenul de pahar a fost reţinut pentru 29 de zile. Leonard F. în vârstă de 19 ani este acuzat că în seara zilei de 15 februarie a bătut un bărbat din comuna Moţca după care i-a furat 230 lei. Poliţiştii l-au identificat la o zi după faptă, ieri 16 februarie a.c. pe hoţ şi au dispus reţinerea pentru 24 ore, iar astăzi a fost prezentat Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Luni seară, în jurul orei 19:00 tânărul s-a întâlnit cu victima în staţia de autobuz de la ieşirea din Paşcani spre Gâștesti. Fiind prieteni vechi, bărbaţii au cumpărat o sticlă de 2 litri cu vin de la un magazin din zonă pe care au băut-o pe stradă. Auzind că amicul său tocmai şi-a încasat pensia Leonard F. l-a lovit şi i-a furat banii.

Bărbatul agresat a avut nevoie şi de îngrijiri medicale. Acesta a ajuns luni seară, în jurul orei 21:50 la CPU din Paşcani cu mai multe lovituri la nivelul feței. După ce i s-au făcut investigaţiile necesare a fost lăsat să plece la domiciliu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow