22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Bărbații de vârsta a doua la mare căutare. O firmă de cabluri auto face angajări

  Ultimele știri

  Bărbați de toate vârstele au venit astăzi la Primăria Pașcani cu gândul că vor fi angajați, chiar dacă vor fi nevoiți să pleci în capătul celălalt de țară. O firmă de recrutare a vorbit celor prezenți despre ce vor munci în fabrică din apropiere de Arad, care sunt beneficiile și mai ales ce salariu vor primi pentru munca depusă.

  Zeci de întrebări au fost puse de către pășcănenii interesați de un loc de muncă. Majoritatea dintre cei prezenți astăzi la sediul Primăriei Pașcani, bărbați cu o vechime considerabilă în câmpul munci și cu tot felul de calificări, sunt dispuși să plece din localitate pentru a câștiga un ban.

  Se fac angajări masive pentru firma Delphi Automotive care are fabrica în comuna Ineu din apropiere de Arad. Mai exact, cei interesați lucrează la confecționare de cablaj auto. Angajatorul oferă salariu brut 1.300 lei, tichete de masă, cazare într-o pensiune, transport și două mese pe zi. Mai mult, se dau și diferite sporuri și bonusuri, iar o dată pe lună, drumul până acasă este achitat de ei.

  Recrutări se fac în toată zona Moldovei dat fiind și forța de muncă dar mai ales numărul mare de șomeri. Vârsta maximă adminsă este de 47 ani.

  Contractual semnat este pe o perioadă de trei luni de zile, cu posibilitate de prelungire. Mai multe relatii la telefon: 0729.005.268.

  Menționăm că spre sfârșitul săptămânii viitoare va avea loc Bursa locurilor de muncă, iar cei aflați în șomaj sau care nu au job pot veni pentru a consulta oferta pusă la dispoziție de către angajatorii din Municipiu și nu numai.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet