6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Bărbaţi prinşi în trafic cu 350 de pachete de ţigări netimbrate. Spuneau că le fumează ei

O nouă captură de ţigări de contrabandă a fost făcută de către poliţiştii ieşeni de frontieră în comuna Miroslava, la numai câţiva paşi de municipiul Iaşi. Descoperirea făcută de oamenii legii a fost făcută în trafic, pe unul dintre drumurile circulate din comuna vecină cu Iaşul.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi, de cetăţenie română, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. În cursul zilei de marţi, 31 august, aproape de orele 22:00, poliţiştii de frontieră ieşeni au oprit în trafic, pe raza localităţii Miroslava, un autoturism asupra căruia existau suspiciuni că ar transporta ţigări de contrabandă.

Poliţiştii au oprit o maşină marca SsangYong Rexton, de culoare neagră, înmatriculată în România, în interiorul căreia se aflau două persoane în vârstă de 43, respectiv 45 de ani. În urma unui control în interiorul autoturismului, poliţiştii de frontieră au găsit o geantă plină cu pachete de ţigări. În geanta de rafie se aflau 350 de pachete de ţigări de contrabandă, care conţineau 7.000 de ţigarete.

Conduşi la audieri, cei doi le-au declarat poliţiştilor că întreaga cantitate de ţigarete ar fi fost achiziţionată din localitatea Târgu Frumos, dar şi că acestea erau strict pentru consumul propriu. Bărbaţii cercetaţi pentru contrabandă au mai declarat că nu intenţionau să vândă mai departe pachetele de ţigări.

În urma acestei acţiuni a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările sunt efectuate de către poliţiştii de frontieră. Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de aproximativ 3.500 de lei, a fost indisponibilizată.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow