25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Bărbați bătuți până la leșin

Deşi suntem în perioada sărbătorilor, iar duhovnicii ne sfătuiesc să fim mai buni şi iertători, pentru unii, se pare că nu are nici o semnificaţie. Este şi cazul unor bărbaţi implicaţi în scandaluri. Victimele au ajuns cu numeroase lovituri la Spitalul din Paşcani şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un tânăr de 23 ani din Bărbăteşti, comuna Cucuteni a fost bătut până la leşin de un necunoscut. Un martor prezent la întreaga scenă a cerut ajutor prin numărul de urgenţă 112, iar un echipaj Smurd l-a transportat, inconştient la CPU Paşcani. Acesta prezenta multiple lovituri la cap şi corp, iar după investigaţii, medicii au decis să îl transfere la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Nefericitul moment a avut loc ieri, 14 aprilie în jurul orei 14.00.

Tot la Spitalul Municipal de Urgenţă a ajuns şi un bărbat de 63 ani din Pietrosu, Tătăruși. Acesta a fost adus la unitatea medicală în jurul orei 15.50 cu lovituri la cap, coaste, abdomen şi entorsă la un picior. Vasile V. a rămas internat pe Secţia de Ortopedie, iar în această dimineaţă a fost externat.

Până acum nici unul dintre aceşti doi bărbaţi nu a depus plângere pe numele agresorului, însă Poliţia a intrat pe fir şi face cercetări.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow