More

  Bărbat surprins de tren. Corpul a fost împrăștiat pe calea ferată

  Array

  Vă avertizăm că urmează informații ce vă pot afecta emoțional!

  Bărbat surprins de tren. Corpul a fost împrăștiat pe calea ferată

  Imagini șocante pe calea ferată dintr-o comună din apropiere de Pașcani. Un bărbat a fost surprins de către locomotiva unui tren iar corpul a fost împrăștiat pe o suprafață de o sută de metri, în urma impactului. Mecanicul de locomotivă a anunțat șocat prin 112 ce s-a întâmplat. La fața locului au ajuns polițiștii de la TF Pașcani și criminaliștii. Încă se fac cercetări pentru a identifica bărbatul și mai ales care au fost cauzele ce au dus la așa ceva.

  Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a aruncat în fața unui tren. Tragedia s-a petrecut azi dimineță, 29 august, în jurul orei 05:45 în zona comunei Mircești. Mecanicul de locomotivă a trenului 12755 InterRegio București – Suceava Nord ce venea de la Roman spre Pașcani spune că nu a avut cum să oprească în câmp, având în acel moment o viteză de peste o sută de km/h. Corpul a fost surprins în plin, iar în urma impactului acesta a fost împrăștiat pe o suprafață de peste o sută de metri, spun oamenii legii care au fost la fața locului.

  După mai multe cercetări, nici acum nu se știe cine este și de ce a ales să facă acest gest. Nu au fost găsite acte sau telefon mobil.

  Bărbatul ar avea între 35 și 40 de ani, era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare albastră, o geacă din tercot verde, o pereche de încălțări Adidas.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet