9.4 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Bărbat surprins de tren. Corpul a fost împrăștiat pe calea ferată

Vă avertizăm că urmează informații ce vă pot afecta emoțional!

Bărbat surprins de tren. Corpul a fost împrăștiat pe calea ferată

Imagini șocante pe calea ferată dintr-o comună din apropiere de Pașcani. Un bărbat a fost surprins de către locomotiva unui tren iar corpul a fost împrăștiat pe o suprafață de o sută de metri, în urma impactului. Mecanicul de locomotivă a anunțat șocat prin 112 ce s-a întâmplat. La fața locului au ajuns polițiștii de la TF Pașcani și criminaliștii. Încă se fac cercetări pentru a identifica bărbatul și mai ales care au fost cauzele ce au dus la așa ceva.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a aruncat în fața unui tren. Tragedia s-a petrecut azi dimineță, 29 august, în jurul orei 05:45 în zona comunei Mircești. Mecanicul de locomotivă a trenului 12755 InterRegio București – Suceava Nord ce venea de la Roman spre Pașcani spune că nu a avut cum să oprească în câmp, având în acel moment o viteză de peste o sută de km/h. Corpul a fost surprins în plin, iar în urma impactului acesta a fost împrăștiat pe o suprafață de peste o sută de metri, spun oamenii legii care au fost la fața locului.

După mai multe cercetări, nici acum nu se știe cine este și de ce a ales să facă acest gest. Nu au fost găsite acte sau telefon mobil.

Bărbatul ar avea între 35 și 40 de ani, era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare albastră, o geacă din tercot verde, o pereche de încălțări Adidas.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow