More

  Barbat retinut la Scobinti. A condus fara permis

  Un barbat din comuna Scobinti a ajuns astazi in fata judecatorilor din orasul Hirlau. Localnicul a fost prins de mai multe ori de politisti in timp ce conducea pe drumurile publice baut si fie fara permis, fie cu un carnet de conducere contrafacut. Politistii l-au retinut pentru 24 de ore, urmand ca magistratii sa decida daca va ramane in libertate sau ce masuri se vor lua.

  Un localnic de 42 de ani, Petru G. din Scobinti a devenit expert in conducere fara permis. Barbatul a fost prins de doua ori in trafic fara carnet de conducere si baut. Ba chiar mai mult, in urma cu doi ani a prezentat politistilor la un control, un permis fals.

  Ieri a fost retinut de politistii harlauani pentru 24 de ore iar astazi a fost dus in fata judecatorilor. Magistratii vor decide daca barbatul va ramane dupa gratii sau ce masuri se vor lua pentru faptele sale.

  Mentionam ca acelasi barbat ar fi produs si un accident rutier in Scobinti la sfarsitul lunii noiembrie. Atunci el ar fi lovit o masina, iar apoi a fugit. Soferul accidentat il acuza de faptul ca si atunci ar fi consumat bauturi alcoolice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet