18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Barbat retinut la Scobinti. A condus fara permis

Un barbat din comuna Scobinti a ajuns astazi in fata judecatorilor din orasul Hirlau. Localnicul a fost prins de mai multe ori de politisti in timp ce conducea pe drumurile publice baut si fie fara permis, fie cu un carnet de conducere contrafacut. Politistii l-au retinut pentru 24 de ore, urmand ca magistratii sa decida daca va ramane in libertate sau ce masuri se vor lua.

Un localnic de 42 de ani, Petru G. din Scobinti a devenit expert in conducere fara permis. Barbatul a fost prins de doua ori in trafic fara carnet de conducere si baut. Ba chiar mai mult, in urma cu doi ani a prezentat politistilor la un control, un permis fals.

Ieri a fost retinut de politistii harlauani pentru 24 de ore iar astazi a fost dus in fata judecatorilor. Magistratii vor decide daca barbatul va ramane dupa gratii sau ce masuri se vor lua pentru faptele sale.

Mentionam ca acelasi barbat ar fi produs si un accident rutier in Scobinti la sfarsitul lunii noiembrie. Atunci el ar fi lovit o masina, iar apoi a fugit. Soferul accidentat il acuza de faptul ca si atunci ar fi consumat bauturi alcoolice.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow