2.3 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Bărbat reținut de polițiști pentru proxenetism. Au fost făcute percheziiții și la Pașcani

Un bărbat de 35 de ani a fost reținut de polițiltii după ce au fost făcute mai multe percheziții domiciliare duminică, pe 11 iulie. Două percheziții au fost și la Pașcani. Bărbatul ar fi deținut în mod ilegal un pistol neletal de tir cu aer comprimat şi muniţie, dar au fost găsite și substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, 3 telefoane mobile şi 30 de ceasuri.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Poliţiei Municipiului Paşcani au efectuat 3 percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

La data de 11 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Poliţiei Municipiului Paşcani au efectuat trei percheziţii domiciliare, dintre care două pe raza mun. Paşcani şi una în mun. Iaşi, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de proxenetism.

Bărbatul, de 35 ani, bănuit de comiterea faptei a fost depistat de poliţişti la una dintre locaţii şi condus la sediul poliţiei pentru cercetări.

Astfel, din investigaţiile efectuate până în prezent, a rezultat faptul că în perioada 2018-09 iulie a.c., acesta i-ar fi înlesnit unei femei activitatea de practicare a prostituţiei în folosul său, în Bergamo, Italia. De asemenea, ar fi exercitat acte de constrângere asupra sa pentru a o determina să continue această activitate.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Pe parcursul percheziţiilor a fost ridicat de poliţişti un pistol neletal de tir cu aer comprimat şi muniţie (pe care le-ar deţine în mod ilegal), substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, 3 telefoane mobile şi 30 de ceasuri.

Cercetările continuă”, au declarat reprezentanții IPJ Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Medic de la Spitalul de Urgență Pașcani decorat de președintele țării cu ordinul “Meritul Sanitar”

Seful sectiei ATI de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, medicul Sergiu Ungureanu, a fost decorat de...

FOTO/VIDEO Ziua Națională a României, marcată și în satul Soci

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si in satul Soci. La biserica de lemn, inchinata ostasilor...

FOTO/VIDEO – Paradă militară, de Ziua Națională a României, la Lespezi

Lespezenii s-au bucurat miercuri, de Ziua Nationala a Romaniei, asa cum nu au facut-o niciodata, la ei...

Ziua Națională a României, în orașul Hârlău – FOTO/VIDEO

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și la Harlau. Evenimentul a început de la ora 10:30,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI