25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Bărbat prins în flagrant, de polițiști, cu sacul de papuci

Bărbat prins în flagrant, de polițiști, cu sacul de papuci

Atenție mare la bagaj, buzunare și chiar la autoturisme. Dat fiind aglomerația din această perioadă, hoții profită de neatenție și într-o fracțiune de secundă vă lasă fără bunuri. Un caz petrecut recent a avut loc în târgul din Hîrlău. Un comerciant a rămas fără zeci de perechi de papuci și șosete. Noroc a avut că polițiștii locali patrulau în zonă și l-au oprit pe hoț.

Aglomerația din magazine, piețe și târguri face ca tot mai multe persoane să fie victime ale furturilor. La Hîrlău un bărbat a fost prins în flagrant de către polițiști, cu un sac de papuci. Marfa a fost recuperată și dată păgubitului domiciliat în Târgu Frumos și venit la târg. Hoțul s-a ales cu dosar penal.

Șeful Poliției Locale din Hîrlău, Ioan Cernescu, vine și cu câteva sfaturi de prevenire a furturilor pentru această perioadă foarte aglomerată din an. – vezi știrile INFOBIT

Menționăm că până acum, polițiștii locali din Hîrlău au sancționat peste 500 de persoane, valoarea amenzilor date fiind de peste 800 mii lei. Ei au însoțit și diferite persoane la Spitalul Socola din Iași și au intervenit la peste 680 de solicitări făcute de cetățeni prin apelul unic 112.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow