More

  Bărbat norocos. A căzut în fântână dar nu a pățit nimic

  Array

  Un bătrân de 67 ani din Buda poate spune că s-a născut a doua oară . Ieri dimineață acesta a căzut într-o fântânâ adâncă de câțiva metri. Deși a reușit să iasă singur, familia a chemat ambulanța dar la sosirea echipajului medical bărbatul a refuzat să meargă la spital pe motiv că se simte bine.
  Câteva ore mai târziu însă s-a răzgândit și a apelat din nou numărul de urgență solicitând asistență.
  A fost adus la spital iar în urma investigațiilor medicale s-a constatat că nu are leziuni grave și a fost lăsat să meargă acasă.
  Personalul din spital care s-a ocupat de bătrân a afirmat că nu mirosea și nu prezenta tulburări specifice consumului de alcool.Norocul bărbatului a fost că fântâna nu era adancă și din cauza secetei nivelul apei era scazut.
  Tot ieri dupa amiaza au fost aduși la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani doi copii. Un băiat din Stroiești de 9 ani a căzut din căruță pe asfalt. În urma căzăturii s-a ales cu o fractură la piciorul stâng și multiple traumatisme la coaste. Un alt copil în vârstă de 13 ani din Todirești a căzut de pe bicicleta și și-a rupt antebrațul stâng.
  După investigații și stabilirea diagnosticului copii au fost trimiși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfanta Maria din Iași.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI