More

  Bărbat norocos. A căzut în fântână dar nu a pățit nimic

  Array

  Un bătrân de 67 ani din Buda poate spune că s-a născut a doua oară . Ieri dimineață acesta a căzut într-o fântânâ adâncă de câțiva metri. Deși a reușit să iasă singur, familia a chemat ambulanța dar la sosirea echipajului medical bărbatul a refuzat să meargă la spital pe motiv că se simte bine.
  Câteva ore mai târziu însă s-a răzgândit și a apelat din nou numărul de urgență solicitând asistență.
  A fost adus la spital iar în urma investigațiilor medicale s-a constatat că nu are leziuni grave și a fost lăsat să meargă acasă.
  Personalul din spital care s-a ocupat de bătrân a afirmat că nu mirosea și nu prezenta tulburări specifice consumului de alcool.Norocul bărbatului a fost că fântâna nu era adancă și din cauza secetei nivelul apei era scazut.
  Tot ieri dupa amiaza au fost aduși la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani doi copii. Un băiat din Stroiești de 9 ani a căzut din căruță pe asfalt. În urma căzăturii s-a ales cu o fractură la piciorul stâng și multiple traumatisme la coaste. Un alt copil în vârstă de 13 ani din Todirești a căzut de pe bicicleta și și-a rupt antebrațul stâng.
  După investigații și stabilirea diagnosticului copii au fost trimiși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfanta Maria din Iași.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet