8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Bărbat nemulţumit de medic după ce a încercat leacuri băbeşti

Situaţie complicată pentru un bărbat din Cristeşti. Neculai Mihalcea în vârstă de 57 s-a adresat unui medic specialist ORL din Paşcani pentru o problema de auz. După consultaţie şi tratamentul dat de către doctorul Costin Enea, bărbatul nu s-a simţit bine şi a apelat la câteva leacuri băbeşti. Mai rău a făcut, spune medicul, pentru că zona s-a infectat. A venit din nou la consultaţie şi a primit un alt tratament cu antibiotice mai puternice.

barbat cu pb de auz
Neculai Mihalcea din Cristeşti nu e mulţumit de medic pentru că nu a vrut să-l consulte a patra oară în două săptămâni şi că îi cere un bilet de trimitere de la medicul de familie de care apartine.

Mai mult, pacientul spune că tratamentul prescris de medic ORL-ist nu a fost bun si că nu i-au fost rezolvate problemele de auz. Pacientul din Cristesti crede că a fost un cobai pentru doctoral specialist.

Medicul specialist se apară şi spune că bărbatul a fost consultat de fiecare dată când s-a prezentat la cabinetul lui din incinta Spitalului Municipal din Paşcani. Însă i-a fost cerută si o trimitere de la medicul de familie pentru a putea justifică fiecare serviciu medical oferit, fapt ce l-a nemultumit pe reclamant.

Consultaţia medicală de specialitate se acordă pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie s-au de la alt medic de specilitate în condiţiile în care medicul trimitator se află în relaţie contractuală cu casă de asigurări de sănătate.

Conform noului contract CNAS, se acordă maximum 20 de consultaţii zilnic cu programare, în prealabil. Consultaţiile peste numărul 20 vor fi cu plata, iar medicii nu vor putea elibera reţete compensate, bilete de trimitere sau adeverinţe.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow