1.9 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

Bărbat muşcat de fund, de un câine vagabond

Clipe de groază pentru un bărbat din Paşcani. Acesta, în timp ce mergea liniştit pe o stradă din oraş, a fost apucat de fund, de o căţea. A scăpat fără vreo muşcătura zdravănă, însă pantalonii de pe el i-au fost rupţi. El cere administrației locale să ia măsuri cât mai urgente până nu se întâmplă vreo tragedie. Edilii oraşului, aşteaptă de la poliţie un aviz pentru ca arma cu tranchilizande să poată fi folosită.

barbat muscat

Ion Chinez, păşcănean trecut de a doua tinereţe a trăit astăzi un moment care nu îl va uită prea curând. În timp ce mergea liniştit, prin centrul oraşului, ca să ajungă la un magazin de unde să facă cumpărături, a fost apucat de către un câine maidanez, de fund. Bărbatul a reacţionat imediat şi a resusit să scape de animal. Însă, pantalonii de pe el au fost rupţi.

Păşcăneanul s-a întors acasă, în Zona Vale a oraşului şi-a luat alţi pantaloni pe el ca să-și continue cele propuse de el.  Când a ajuns în acea zona, căţeaua cu pui l-a lătrat. În acel moment o femeie îi dădea mâncare.

Bărbatul nu este la prima păţanie de acest gen. În urmă cu câteva lui, el trecea cu nepoţica prin zona, când a fost fugărit de câinii comunitari. Pășcăneanul cere administraţiei locale să ia măsuri cât mai urgente pentru a se evita vreo tragedie.

Administraţia locală din Paşcani spune că de aproape 2 luni de zile sunt înaintate acte la Poliţie pentru a primi autorizaţia de a folosi arma cu trachilizante.

Amintim că în urmă cu câteva zile o femeie a fost atacată de 5 maidanezi, în zona centrală a oraşului. Ea a fost salvată de către un şofer care se afla în zona şi care a claxonat insistent pentru ca animalele să plece din preajma ei.

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow