More

  Bărbat muşcat de fund, de un câine vagabond

  Array

  Clipe de groază pentru un bărbat din Paşcani. Acesta, în timp ce mergea liniştit pe o stradă din oraş, a fost apucat de fund, de o căţea. A scăpat fără vreo muşcătura zdravănă, însă pantalonii de pe el i-au fost rupţi. El cere administrației locale să ia măsuri cât mai urgente până nu se întâmplă vreo tragedie. Edilii oraşului, aşteaptă de la poliţie un aviz pentru ca arma cu tranchilizande să poată fi folosită.

  barbat muscat

  Ion Chinez, păşcănean trecut de a doua tinereţe a trăit astăzi un moment care nu îl va uită prea curând. În timp ce mergea liniştit, prin centrul oraşului, ca să ajungă la un magazin de unde să facă cumpărături, a fost apucat de către un câine maidanez, de fund. Bărbatul a reacţionat imediat şi a resusit să scape de animal. Însă, pantalonii de pe el au fost rupţi.

  Păşcăneanul s-a întors acasă, în Zona Vale a oraşului şi-a luat alţi pantaloni pe el ca să-și continue cele propuse de el.  Când a ajuns în acea zona, căţeaua cu pui l-a lătrat. În acel moment o femeie îi dădea mâncare.

  Bărbatul nu este la prima păţanie de acest gen. În urmă cu câteva lui, el trecea cu nepoţica prin zona, când a fost fugărit de câinii comunitari. Pășcăneanul cere administraţiei locale să ia măsuri cât mai urgente pentru a se evita vreo tragedie.

  Administraţia locală din Paşcani spune că de aproape 2 luni de zile sunt înaintate acte la Poliţie pentru a primi autorizaţia de a folosi arma cu trachilizante.

  Amintim că în urmă cu câteva zile o femeie a fost atacată de 5 maidanezi, în zona centrală a oraşului. Ea a fost salvată de către un şofer care se afla în zona şi care a claxonat insistent pentru ca animalele să plece din preajma ei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI