18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Bărbat muşcat de cal. Un tânăr a ajuns cu elicopterul la Iaşi

Un bărbat a vrut să-şi hrănească animalul din curte, dar l-a muşcat de mâna stânga. Calul era agitat, iar stăpânul a vrut să-l liniştească. Gestul bărbatului s-a încheiat pe patul de spital unde, tot acolo a ajuns şi un altul după ce a suferit un infarct, fiind transportat la Iaşi, cu elicopterul.

muscat de cal

Un bărbat din comuna Scobinti, Hîrlău a a sunat la 112 şi a cerut ajutorul, spunând că a fost muşcat de calul sau pe care îl îngrijeşte de ceva timp. Un echipaj S.M.U.R.D. l-a luat pe bărbatul în vârstă de 28 ani şi l-a transportat la Spitalul Orăşănesc. El s-a ales cu câteva contuzii la umăr şi cot, acum fiind internat la spital pentru îngrijiri medicale.

smurd

Tot la spital a ajuns şi un tânăr din comuna Valea Seacă după ce de vreo câteva zile acuza dureri puternice în piept şi ameţeli. A ajuns la C.P.U. Paşcani cu o ambulanţă, iar de aici a fost transferat la Iaşi cu elicopterul S.M.U.R.D. pentru tratament de specialitate. Băiatul are 23 de ani şi este din satul Conteşti. De vreo câteva zile a venit acasă, în concediu, după ce a lucrat în Italia.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow