More

  Bărbat găsit mort în casă. A făcut efort și i-a cedat inima

  Array

  A făcut efort și i-a cedat inima, crinimaliștii și medicii au fost la fața locului. Descoperirea a fost făcută de către vecinii bărbatului. Ei l-au căutat la apartament dat fiind că nu mai răspundea la telefonul mobil.

  Și-a găsit sfârșitul în propria casă. Un bărbat de 61 ani a fost găsit de vecini în această seară, 14 septembie, în jurul orei 18.30, mort în locuința lui, din blocul cunscut ca fiind al IMMR-ului. Medicii de pe Ambulanță din Pașcani au venit la fața locului însă nu au putut face nimic și au fost declarat decesul. Polițiștii fac cercetări, iar corpul neînsuflețit va fi dus la morga din Pașcani pentru că medicul de familia a constatat decesul deoarece bărbatul era în evidențe cu boli cronice.

  Vecinii lui Dumitru Bran spun că acesta ar fi făcut un stop cardio-respirator. El a fost văzut astăzi când căra   câteva bidoane cu apă, de la izvorul de la Poliție. Pentru că nu răspundea la telefon, cunoscuții au intrat pe geam și l-au găsit întins pe jos, pe covor, fără suflare. Bărbatul nu consuma alcool.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI