10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Bărbat lat în stradă. Jumătate de ora în aşteptare cu oamenii pe post de sanitari

Un bărbat a căzut în mijlocul străzii după ce s-a simţit rău şi nu şi-a mai putut controla corpul. Nefericitul moment a avut loc pe stradă Mihai Eminescu din zona Vale a Pascaniului, în această după amiază, în jurul orei 13 si 10.

lesinat in strada 2

Până să ajungă la faţă locului o ambulanţă, oamenii nu au fost indiferenţi şi i-au acordat bărbatului primul ajutor, au vorbit cu el pentru a-l ţine conştient şi i-au dat apă.

Cetăţenii s-au arătat revoltaţi că ambulanţă nu a ajuns într-o fracţiune de secundă acolo, chiar dacă au fost făcute mai multe apeluri la numărul de urgenţă.

lesinat in strada 1

Personalul medical spune că de la apelul 112 la secţia de Ambulanţă Paşcani şi până când o maşină a plecat la caz, au trecut doar câteva minute, atât timp cât face o maşină din Deal, de la sediu, până la locul solicitării.

Menţionăm că bărbatul, Constantin Amariucai în vârstă de 60 de ani a primit toate îngrijirile medicale şi a fost transferat în stare de sănătate bună la Compartimentul de Primiri Urgenţe din incinta Spitalului Municipal Paşcani. Bărbatul suferă de boli cronice şi astăzi a consumat alcool, conform datelor medicilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow