5.2 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Bărbat înşelat la o patiserie. A plătit pentru pască cu smântână şi a primit altceva

Surprize neplăcute de Paşte pentru un bărbat din Paşcani. Acesta a cumpărat pască cu smântână de la o societate din oraş, iar când a tăiat-o pentru consum a constat că nu este ceea ce a plătit, ci ar fi pandişpan. Surpriza a fost când a pregătit masa pentru prima zi de sărbătoare.

pasca cu surprize

Păşcăneanul, Ioan Ciobanu de 48 de ani, a dat comandă în Săptămâna Mare de patru paşti cu smântână la un magazin din centrul oraşului. A achitat produsele cerute pe loc, câte 25 de lei de fiecare, iar câteva zile mai târziu le-a primit acasă.

Păşcăneanul vrea să îi se dea banii înapoi, iar pentru pasca tăiată să plătească doar 8 lei cât costă pandişpanul. Reprezentanţii societăţii ar fi refuzat însă să îi returneze toata suma.

Chiar dacă pe lista afişată la magazin, preţul dintre cele două produse diferă, patronul firmei susţine că pandişpanul şi pasca costă la fel. Totuşi, el a precizat că păşcăneanul nemulţumit îşi va primi banii înapoi.

Menţionăm că nu este pentru prima dată când bărbatul a avut parte de astfel de surprize neplăcute. Cu ceva timp în urmă, a cumpărat plăcinte mucegăite de la o cofetărie din oraş. Reprezentanţii magazinului i-ar fi schimbat marfa, însă nimeni nu şi-a cerut scuze pentru neplăcerile create.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow