25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Bărbat în stare critică după ce s-a împiedicat și a căzut cu capul de asfalt

Un barbat din municipiul Pascani, judetul Iasi, a fost transportat in stare critica la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi. Prognosticul medicilor privind evolutia starii de sanatate a barbatului in varsta de 43 ani este foarte rezervat.

Sambata trecuta, in timp ce se afla pe strada, acesta s-a impiedicat si a cazut. Barbatul nu s-a mai putut ridica. Trecatorii au cerut ajutor la 112 si pacientul a fost transportat la Spitalul municipal Pascani.

Din cauza starii extrem de grave a pacientului, medicii au decis sa-l transfere la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Obu din Iasi.

„Pacientul are sanse minime de supravietuire. Este paralizat de la gat in jos, dupa ce a suferit un hematom subdural, consecutiv unui traumatism grav. Hematomul subdural este o colectie de sange in craniu, in interiorul meningelor. Prognosticul in cazul acestui tip de hematom este sumbru. Pacientul pur si simplu s-a impiedicat si a cazut. O banala cazatura a avut urmari grave. Bolnavul este internat in Reanimare si nu are indicatie operatorie”, a declarat dr.Florin Gramada, purtator de cuvant la spitalul mentionat. sursa bzi.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow