More

  Barbat in coma dupa ce a cazut de pe scuter

  Array

  Accidentele cu mopedisti continua sa apara in zona Pascaniului. Un barbat a ajuns ieri in jurul orei 21.30 la Spitalul Muncipal in stare deosebit de grava  dupa ce a cazut de pe scuter pe raza localitatii Blagesti.

  Costel Suditu de 41 ani din Pascani, venea pe scuter de la iazul din Blagesti unde fusese la pescuit. Din cauza faptului ca circula cu viteza, intr-o curba de la intrarea in localitate acesta a pierdut controlul mopedului si a fost proiectat 30-40 de metri pe sosea, fiind accidentat extrem de grav cu toate ca purta casca de protectie.

  Doctorii de pe ambulanta sositi la fata locului au stabilit ca starea barbatului este deosebit de grava, el suferind un traumatism cranio facial si un traumatism cranio cerebral fiind in coma de gradul 3 si l-au transportat de urgenta la Spitalul “Sfantul Spiridon” din Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator nr. 6787/10.02.2011 de la infiintarea/inregistrarea societatii MEV EXPERT PLAST SRL, J22/243/2011, CUI 28029066. Il declar nul!

  Bursele elevilor din Pașcani și suburbii, dublate la propunerea consilierilor PSD

  Bursele elevilor din Pascani si suburbii ar urma sa fie dublate la propunerea consilierilor PSD. Acest aspect a fost discutat in sedinta de Consiliu...

  Deputatul Petru Movilă: am legi care au făcut istorie în Parlament! (P)

  1. Pe 6 decembrie veţi candida pentru un nou mandat de parlamentar. Ce vă recomandă pentru un mandat de deputat şi de ce aţi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI